Bustiere Medicale - producator unic in Romania Companie certificata ISO 9001:2015

Despre noi

Bustiere Medicale detine marca inregistrata Maam si este singurul producator din Romania de articole compresive postchirurgicale folosite in chirurgia plastica si estetica. Povestea a inceput in 2007 odata cu lansarea primului model de bustiera medicala.

Parteneriatul nostru cu profesionistii din medicina cu reputatie internationala ne-a permis sa extindem gama de produse de-a lungul anilor si sa oferim articole compresive confortabile si de calitate atat specialistilor cat si pacientilor.

Dorim sa imbunatatim produsele noastre prin cercetare de design si functionalitate si suntem dedicati utilizarii de materiale si accesorii de calitate in cadrul unei productii la standarde inalte pentru suport optim in timpul procesului de vindecare.

Compania noastra a fost certificata in anul 2016 in domeniul proiectarii şi producţiei de articole textile şi îmbrăcăminte compresivă postoperatorie conform sistemului de manangement ISO 9001:2015 de catre TUV Turingen, Germania.

De-a lungul timpului am participat la numeroase congrese internationale din care amintim:

- 25-27 Mai 2012 – 7th International Aesthetic Plastic Surgery Course: “Mastoplasties” (Salo, Italia)

- 28 Noiembrie – 1 Decembrie 2012 – Aesthetic Surgery of the Breast. “Fifth European Symposium” (Milano, Italia)

- 23-25 Mai 2014 - 9th International Aesthetic Plastic Surgery Course: “Mastoplasties” (Salo, Italia)

- 29 Ianuarie – 1 Februarie 2015 – IMCAS – 17th Annual Meeting - Imcas World Congress -Aesthetic surgery & cosmetic .

- 08 Octombrie – 10 Octombrie 2015 – Conferinta Internationala a Societatii Romane de Chirurgie a Sanului

- 15 Octombrie – 17 Octombrie 2015 – XV Congress of Polish Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (Sopot, Polonia)

- 28 Ianuarie – 31 Ianuarie 2016 – The 18th edition of the IMCAS - Aesthetic Surgery & Cosmetic Dermatology

- 31 Martie – 2 Aprilie 2016 – AMWC 2016 - 14th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress ( Monte Carlo)

- 10 Iunie – 12 Iunie 2016 – BBB Bottis’ Best Breast Aesthetic (Salo, Italia)


Valorile noastre


SATISFACTIA CLIENTULUI

Ne pasa de clientii nostri, iar satisfactia lor ne aduce zambetul pe buze! Vindecarea rapida si confortabila este scopul pe care noi il avem atunci cand cream si oferim produse care sa realizeze o compresie postoperatorie ideala.


INCREDERE SI GRIJA

Ne dorim sa iti raspundem cat mai exact la intrebari si sa iti cunoastem nevoile, pentru a-ti depasi asteptarile prin profesionalism, incredere si eficienta.


DEZVOLTARE SI INOVATIE

Scopul nostru este sa oferim clientilor produse compresive de cea mai buna calitate. Suntem in continua dezvoltare si cercetare, consultandu-ne in permanenta cu medici specialisti si tinand cont de ultimele dezvoltari in domeniu.